Wat kost osteopathie? Alles wat je moet weten over osteopathie kosten''

Ben je geïnteresseerd in osteopathie, maar ben je benieuwd naar de kosten? In deze blog gaan we dieper in op wat osteopathie is, hoe het kan helpen bij verschillende gezondheidsproblemen, en wat de gemiddelde osteopathie kosten zijn van een osteopathie behandelingen. Als je wilt weten of osteopathie binnen je budget past en wat je kunt verwachten qua kosten, lees dan verder!

Wat zijn de osteopathie kosten?

De kosten van osteopathie kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de ervaring en expertise van de osteopaat, en de duur en het aantal behandelingen dat nodig is. In Amsterdam liggen de gemiddelde kosten voor een osteopathie behandeling tussen de €85 en €110 euro per sessie. Een eerste consult duurt meestal langer en kan duurder zijn dan vervolgsessies. Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, afhankelijk van de aard en ernst van de klachten, en kan variëren van enkele sessies tot een reeks van meerdere sessies. 

Wordt osteopathie vergoed door de zorgverzekering?

De meeste zorgverzekeraars vergoeden osteopathie gedeeltelijk of volledig vanuit de aanvullende verzekering. De kosten van een behandeling gaan daarom niet af van je eigen risico. De vergoedingen en voorwaarden kunnen echter verschillen per zorgverzekeraar en aanvullend pakket, dus het is belangrijk om je polisvoorwaarden te controleren of contact op te nemen met je zorgverzekeraar om te kijken of en in hoeverre osteopathie wordt vergoed Klik op onderstaande knop om snel te zien hoeveel je terug krijgt van de zorgverzekeraar. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! 

Hoe kan osteopathie helpen?

Osteopathie kan effectief zijn bij een breed scala aan gezondheidsproblemen, waaronder rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, ademhalingsproblemen, sportblessures, en meer. Door het herstellen van de bewegingsvrijheid en balans in het lichaam, kan osteopathie helpen om pijn te verminderen, de mobiliteit te verbeteren, de bloedcirculatie te bevorderen, en het zelf herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren.

× Stel Direct Je Vraag!