Jouw osteopaat in Amsterdam

Ben je op zoek naar een osteopaat in Amsterdam? Dan hoef je niet verder te zoeken! Ik ben acht jaar werkzaam geweest als fysiotherapeut, maar eind 2022 ben ik gestart als osteopaat in Amsterdam. Ik wilde me meer gaan verdiepen in het ontstaan van de klachten. En dat is wat ik als osteopaat nu ook doe: ik ga op zoek naar de onderliggende oorzaak. De oorzaak van een klacht bevindt zich namelijk vaak op een andere plaats in het lichaam dan waar de pijn zich bevindt. Ik onderzoek dus niet alleen de plek waar de klacht zich bevindt, maar ik kijk naar het gehele lichaam.

Osteopaat Amsterdam

Mijn praktijk is gevestigd in Amsterdam-Zuid aan de Europaboulevard. Ik vind het heerlijk om als osteopaat in Amsterdam aan het werk te zijn. Ik werk al ruim 8 jaar in deze geweldige stad. Behalve dat ik hier heb gestudeerd, ben ik ook keeper geweest bij FC Chabab, een Marokkaanse voetbalclub.  Deze club was destijds gevestigd op sportpark Riekerhaven. Op dit moment woon ik samen met mijn vriendin in Hoofddorp.

Jouw osteopaat in Amsterdam

Wanneer ga je naar een osteopaat?

Als osteopaat behandel ik onder andere rugklachten, nekklachten, bekkenklachten, blessures, maag- en darmklachten, buikklachten en vermoeidheidsklachten. Woon je in Amsterdam of omgeving en ben je op zoek naar osteopathie in Amsterdam? Heb je al langere tijd last van (pijn)klachten? Of blijven jouw klachten steeds maar terugkomen? In deze gevallen is het zinvol om eens een afspraak te maken. Het kan namelijk zijn dat de systemen in jouw lichaam niet meer in evenwicht zijn en dat er sprake is van een verminderde beweeglijkheid. Door de lichaamsweefsels weer soepel te maken, zal de beweeglijkheid van jouw lichaam herstellen. En dit is essentieel voor gezonde spieren en gewrichten!

Osteopaat betekenis

Het woord osteopaat komt van de Griekse woorden osteo (bot) en pathos (ziekte of aandoening). De grondlegger van de osteopathie is de Amerikaanse arts Dr. A.T. Still (1828-1917). Hij ontdekte dat alle bewegingen van de lichaamsweefsels elkaar beïnvloeden. Verlies van deze beweeglijkheid heeft dan direct invloed op de gezondheid. Hij ontwikkelde een methode om de beweeglijkheid van lichaamsweefsels met de handen te beïnvloeden. Op deze manier wordt het lichaam op een subtiele manier aangezet tot zelfgenezing. In die tijd was dat een revolutionaire ontdekking.

Osteopathie ervaringen in Amsterdam

Inmiddels heb ik al veel cliënten mogen behandelen als osteopaat in mijn praktijk in Amsterdam. Zo behandelde ik cliënten met heupklachten, (hardloop)blessures en klachten aan nek en schouders. Hun positieve ervaringen met osteopathie vind je terug op mijn website. Wil jij ook van je klachten af? Ben je op zoek naar deskundige hulp en een persoonlijke aanpak? Neem gerust contact met mij op. Ik zie je graag in mijn praktijk.

Wesley van Weerdenburg: jouw osteopaat in Amsterdam!

× Stel Direct Je Vraag!