Even voorstellen:
osteopaat Wesley van Weerdenburg

Graag wil ik jullie laten weten dat ik per 1 november ben gestart als osteopaat. Ik ben nog steeds te vinden op dezelfde locatie, maar nu dus als osteopaat! De afgelopen acht jaar heb ik hier met heel veel plezier gewerkt als fysiotherapeut. Toch wilde ik me meer gaan verdiepen in de osteopathie: in de holistische visie.

Waarom ik heb gekozen voor osteopathie

Ik vind het belangrijk om naar het lichaam te kijken als één geheel. Alle weefsels in ons lichaam zijn namelijk met elkaar verbonden. Zij hebben elkaar nodig om gezond en zonder klachten te kunnen functioneren. Als osteopaat behandel ik daarom ook op andere plaatsen dan waar de pijn of het symptoom zich bevindt. Want de plek waar de pijn zich bevindt, is vaak niet de oorzaak van de klacht..

Verschil fysiotherapeut en osteopaat

Als osteopaat werk ik alleen nog maar met mijn handen. Tijdens een behandeling maak ik geen gebruik meer van apparaten. Als fysiotherapeut richtte ik me vooral op de symptomen. Als osteopaat ga ik op zoek naar de oorzaak van de klachten. Tijdens de behandelingen probeer ik blokkades en bewegingsbeperkingen weg te nemen waardoor het lichaam weer een normaal bewegingspatroon aan kan nemen. Hierdoor krijgt het lichaam de mogelijkheid om te herstellen. Mijn doel als osteopaat is om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Wat ik doe als osteopaat

Als osteopaat kan ik iedereen behandelen. Niet alleen volwassenen kunnen bij mij terecht, maar ook baby’s en kinderen. Daarnaast richt ik me ook op topsporters en zwangeren. Tijdens de osteopathische behandeling maak ik de lichaamsweefsels op een ontspannen manier weer soepel. Dit doe ik door middel van spiertechnieken, mobilisaties en eventueel manipulaties. Door het herstellen van de beweeglijkheid zal het lichaam vervolgens zelf verder herstellen.

Over mij: Wesley van Weerdenburg

Ik ben blij dat ik heb besloten om mijn passie te gaan volgen. En ik ben er trots op dat ik na vijf jaar afgestudeerd ben als master in de osteopathie. Elke dag kan ik doen waar ik blij van word: ervoor zorgen dat mijn cliënten herstellen van hun klachten. Naast mijn werk als osteopaat sport ik vier keer in de week in de sportschool. Daarnaast geniet ik graag zoveel mogelijk van de zon samen met mijn vriendin

De locatie

Ik ben werkzaam aan de Europaboulevard 11 in Amsterdam. De praktijkruimte bestaat uit drie behandelkamers en een trainingsruimte. Er zijn fysiotherapeuten aanwezig en twee keer per maand een podoloog. Er is een parkeergarage, maar we zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via een lift of een roltrap.

Ik wil iedereen bedanken voor het jarenlange vertrouwen in mij als fysiotherapeut. En ik hoop dat, wanneer het nodig zou zijn, je me weer weet te vinden. Je bent bij mij in goede handen!

Osteopaat Wesley van Weerdenburg

Osteopaat
× Stel Direct Je Vraag!