Shane McNulty

OSTEOPAAT MSC. D.O.

De keuze na mijn middelbareschooltijd vormde een uitdagend beslismoment. Twee jaar voordat ik aan mijn studie fysiotherapie begon, wijdde ik me intensief aan mijn fitnesscarrière want sporten was altijd al iets wat ik heel graag deed. Gedurende deze periode groeide mijn fascinatie voor het menselijk lichaam, wat uiteindelijk resulteerde in mijn inschrijving voor de opleiding fysiotherapie in 2013. Op de opleiding heb ik veel geleerd over het herstel en de revalidatie van klachten, maar ik had het idee dat er nog meer te begrijpen was over waarom klachten ontstaan en hoe ik verschillende klachtenbeelden nog beter zou kunnen behandelen. 

Na een inspirerende meeloopdag in Zeist bij de opleiding osteopathie was ik ervan overtuigd dat dit een mooie vervolgstap zou zijn. Van 2019 tot 2023 heb ik de opleiding osteopathie gevolgd aan de International Academy of Osteopathy (IAO) en met succes mijn master of science en D.O. behaald. Gedurende deze periode heb ik mijn vaardigheden verder ontwikkeld en uitgebreid, wat me in staat heeft gesteld een breed scala aan klachten effectief te behandelen.

Actief blijven bijleren, het ontdekken van nieuwe behandelingsmethoden en het integreren van de meest recente wetenschappelijke inzichten zijn de voornaamste dingen waarmee ik mijzelf bezighoud om patiënten zo goed mogelijke zorg te bieden. Door voortdurend te streven naar verbetering en up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de osteopathie, hoop ik een betrouwbare partner te zijn in het begrijpen en effectief behandelen van jouw specifieke klachten.

Graag werk ik samen met jou om te achterhalen waar jouw klachten vandaan komen, zodat we deze samen zo goed mogelijk kunnen oplossen!

Samen opzoek naar de oorzaak van je klacht?
Osteopaat Shane
× Stel Direct Je Vraag!