Jouw osteopaat in Amsterdam

Find it, Fix it, Leave it.

Welkom bij osteopathie in Amsterdam de specialist in het behandelen van lichamelijke klachten en sportblessures. 

Maak online gelijk een afspraak. 

Osteopathie in Amsterdam

Osteopathie voor iedereen!

Er zijn veel klachten waarin osteopathie je uitstekend kan helpen, verlichting kan bieden of ondersteunen bij je klacht. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? [Lees meer]

Osteopathie bij baby’s geeft vaak zeer dankbare resultaten en zorgt ervoor dat baby’s letterlijke veel beter in hun vel zitten en veel minder klachten ervaren. [Lees meer]

Tijdens de zwangerschap krijgt het lichaam veel te veduren zowel psychisch als lichamlijk. Osteopathie helpt vaak bij veel klachten zoals, pijnklachten, bekken instabiliteit, duizeligheid, hoofdpijn, en depressie. [Lees meer]

Mijn naam is Wesley,
jouw osteopaat in Amsterdam.

Osteopaat
Samen aan de slag?

Wat kan ik voor jou betekenen?

Samen gaan we opzoek naar de oorzaak van je klachten en pakken deze grondig aan. Alleen als we het samen doen kunnen we de meest onvoorstelbare resultaten behalen. Met ruim 10 jaar studie over het menselijk lichaam en ervaring met het behandelen van zowel acute als langdurige (chronische) pijnklachten en blessures ben je aan het juiste adres om je klachten onder de loep te nemen.  Ben je bereid om te investeren in je lichaam en gezondheid? Onderneem dan nu actie en maak direct je afspraak.

 [Lees meer]

osteopathie Amsterdam
''To Find health should be the object, anyone can find disease'
A. T. Still
Wat klanten zeggen
Jayde
Lees verder
Ik heb al jaren last van heupklachten en hier werd weinig mee gedaan totdat ik bij Wesley terecht kwam nadat ik weer enorme last van mij heup had. Met een voor mij nieuwe benadering ben ik weer bijna pijn vrij en veel flexibeler geworden. De artsen wijten het aan "artrose" maar niets is minder waar. "Wes" you're the best !
Hugo
Lees verder
Wesley heeft me verschillende keren goed geholpen. Zowel bij twee verschillende hardloopblessures als bij revalidatie van mijn schouder na een ongeluk. Naast uitstekende behandelingen in de praktijk geeft hij ook deskundig advies voor oefeningen thuis. Hij stelt zich erg betrokken op en communiceert prettig. Zeker aan te bevelen!
Diego
Lees verder
Ik kom altijd bij Wesley als ik fysieke klachten heb. Er is een persoonlijke en flexibele aanpak. Ik voel me dan altijd enorm welkom. Het belangrijkste: expertise. Je bent snel van je blessures af.
Gerrit
Lees verder
Heel blij met de behandelingen van Wesley. Naast deskundige hulp en advies ook altijd een gezellig gesprek! Kan het iedereen aanraden!
Previous
Next